Mai sunt

6

10  locuri

Promisiunea mea: 100% îți garantez că se va îmbunătăți viața sexuală, stima de sine, vei fi mai creativ/ă, vei dormi mai bine.

Se va produce o vindecare la nivel fizic, spiritual și energetic.

Beneficiile masajului tantric -imbunățirea vieții sexuale

Ejacularea prematură, disfuncții erectile și alte probleme sexuale?

Ejacularea precoce poate fi controlată prin respirație și prin masaj tantric regulat, inclusiv lingam masaj : Contracții, tehnici de respirație, și alte tehnici ce vor fi divulgate la curs.

Rușinea? Lipsa stimei de sine? Neincredere?

Încrederea în dormitor duce la încredere în toate aspectele vieții tale. Stima de sine este esențială, fără ea ne gândim mai puțin la noi înșine și nu realizăm ceea ce suntem capabili.

Orgasmul la femei și bărbați… un subiect uitat în viața cotidiană și totuși atât de esențial.

Masajul tantric îți oferă un orgasm energetic extatic.

“Am avut traume sexuale.”

 Vindecare: la femei este delicat subiectul. Indiferent de trauma avută, de problema sexuală prezentă, masaj tantric inclusv YONI masaj, este cel mai vindecător. Traumele sunt situate în corp, în pântec. Masajul în  interiorul pântecului tău găsește aceste puncte și le vindecă prin masare, presiune în stare de relaxare totală.

“Sunt foarte stresată, nu prea pot să dorm.”

Masajul tantric detensionează mintea pentru a încuraja somnul, a lupta împotriva insomniei, a depresiei și a anxietăților vieții ocupate. 

”Nu pot avea o relație cu un bărbat. Sunt supărată pe bărbați.” 

  ” Toate răspunsurile sunt stocate în interiorul pântecului, Yoni, moon flower. Prin masaj, inclusiv Yoni masaj te vei elibera.”

Atingerea  deschide inima.

Mai sunt

6

10  locuri

Andreea

Eu sunt ghidul tău în masajul tantric și sexualitate sacră!

Numele meu este Andreea, promoter in România, ghidul și consultantul tău in sexualitate și tehnici tantrice.
După numeroase tabere, seminarii si sesiuni de masaje, susținute în America, aduc masajul tantric și aici!
Prin atingere-deschid inima, cu tehnici de respiratie-te ghidez să circuli energia sexuală ( energia creatoare ), astfel descoperi propria identitate a senzualității și erotismului de care până acum poate nici nu ai fost conștient/ă, un alt mare beneficiu este evoluția inteligenței emoționale și spirituale !
🙌 Acest masaj este atât pentru femei cât și pentru bărbați, iar pentru cupluri.

De asemenea ofer lecții private în care aveți posibiliatea să vă duceți relația la un alt nivel !
📍Pentru alte detalii programări mă poți contacta la nr-ul de telefon 0747500780 , sunt în București dar mă pot deplasa oriunde în țară!

📌 SE POATE EFECTUA CU SAU FĂRĂ ZONA INTIMĂ

Mai sunt

6

10  locuri

Ce este masajul tantric?

coolDescoperiți magia Tantra începând cu masajul Tantra. Dacă sunteți începător în masajul tantric, sau aveți o idee mică, acest curs vă permite să începeți calea Tantrei Sivaita.

innocent Învață să renunți la frici, tabuuri, blocaje și eliberează-te datorită practicii tehnicilor care au fost transmise de la maestru la discipol de mii de ani. Tantra se adaptează la tine, astfel încât să-l poți încorpora într-un mod practic în viața ta, sexualitatea ta și relația ta de cuplu. Pe lângă masajul tantric, vei învăța meditația dinamică cu pranayama (exercițiu de respirație) și meditația statică. innocentDatorită acestor două tehnici îți va fi mai ușor să te interiorizezi și să te cunoști mai bine. Meditația este un pilon al Tantrei, calmează mintea, scade nivelul de stres și ajută să trăiești prezentul mai conștient. Veți învăța să activați corpul partenerului în timp ce vă dezvoltați sensibilitatea și creativitatea. Îl poți lua ca un curs de tantra în cuplu sau individual, pentru că îți vei descoperi propriul corp și al partenerului în același timp. De asemenea, vei descoperi două bijuterii tantra, cum să faci masaj Yoni (masaj genital feminin) și cum să faci masaj Lingam (masaj genital masculin). Masajul Yoni și Lingam sunt tehnici excelente care vă vor îmbogăți sexualitatea în cuplu și singur. Aceste masaje vă vor deschide mintea, corpul și inima, permițându-vă să vă atingeți și să vă simțiți în moduri noi.

embarassed Masajul Lingam ajută la îmbunătățirea ejaculării precoce și a impotenței masculine prin creșterea potenței sexuale. Masajul lui Yoni vindecă anorgasmia feminină, vaginita, frigiditatea și alte probleme sexuale rezultate din blocajele și încărcăturile emoționale acumulate de-a lungul anilor.

coolMasajul tantric este o experiență plină de stimulare de care ar trebui să se bucure fiecare bărbat și femeie. Nu numai că se simte bine, dar există multe beneficii asociate cu practica antică a tantrei, care sunt mai intens simțite cu utilizarea regulată.

Iată primele cinci motive pentru care ar trebui să vă răsfățați cu un masaj tantric obișnuit.

1. Îmbunătățiți-vă sănătatea fizică Masajul tantric începe cu un masaj pe tot corpul. Este bine cunoscut faptul că masajul aduce beneficii uriașe organismului, cum ar fi: Stimularea sistemelor limfatice pentru a elimina toxinele Ameliorarea durerilor musculare și a țesutului conjunctiv Relaxarea unui corp tensionat

2.Îmbunătățiți-vă sănătatea mintală Sănătatea mintală este importantă, iar plăcerile tantrice de-stresează chiar și pe cea mai anxioasă persoană. Acest lucru se datorează faptului că hormonul plăcerii dopamina și hormonul fericirii oxitocina sunt eliberate prin atingere fizică de la o altă persoană.

Atingerea este, de asemenea, o mare ameliorare a anxietății – de la îmbrățișări la masaj, cu toții ne simțim mai bine după un contact amoros. În mod regulat, masajul tantric detensionează mintea pentru a încuraja somnul, a lupta împotriva insomniei, a depresiei și a anxietăților vieții ocupate. Când ești mai puțin stresat, ai rezultate mai bune la serviciu și acasă.

3. Sanatatea emoțională este extrem de importantă pentru tine

Masajul tantric regulat de destresare duce la relaxare și la o fericire mai mare. Ți-ai pus vreodată întrebarea, ce este jing-ul? Dacă nu, s-ar putea să fii surprins să auzi cum acest tip de energie afectează modul în care te simți. Este plăcut Toată lumea are nevoie de ceva de care să se bucure, fie că este un hobby, vacanță sau un masaj tantric liniștitor. Rezervarea unui masaj tantric obișnuit înseamnă că este ceva de așteptat. Dacă te gândești la plăcerea pe care o vei primi, îți stimulează starea de spirit. Apoi există anticiparea incitantă a călătoriei sau așteptarea soneriei, urmată de masajul tău tantric fericit. Când se termină, te vei simți reîncărcat, fericit și relaxat cu știința că o vei face din nou în curând.

4. Imbunățirea vieții sexuale

O viață sexuală mai bună Masajul tantric vă poate ajuta să vă înțelegeți corpul prin atingere. Unii bărbați găsesc că părți din ele sunt trezite despre care nu au știut niciodată că există, iar renunțarea la controlul asupra corpului tău este entuziasmant. Pe măsură ce înveți despre reacția corpului tău, vei afla despre sexualitatea ta. A învăța cum să atingi și să fii atins îți poate îmbunătăți viața sexuală acasă. Masajul, poziționarea și înțelegerea modului în care procesul de dezbracare și atingere este la fel de plăcut ca și finalul, vă pot ajuta să ieșiți din rutina domestică.

5. Vindecarea problemelor de ordin sexual atat la barbati cat si la femei.

Îmbunătățiți-vă încrederea Bărbații și femeile care au dificultăți cu atingerea și expresia sexuală pot găsi că masajul tantric obișnuit îi ajută enorm. Ejacularea precoce poate fi controlată prin respirație și prin masaj senzual regulat. Odată ce ai încredere să te dezbraci și să-ți pui corpul în mâinile altei persoane, încrederea ta în dormitor se va îmbunătăți. Încrederea în dormitor duce la încredere în toate aspectele vieții tale. Stima de sine este esențială, fără ea ne gândim mai puțin la noi înșine și nu realizăm ceea ce suntem capabili. Masajul tantric vă poate crește serios stima de sine. Beneficiile pentru sănătatea fizică și mintală ale masajului tantric sunt cu siguranță un motiv suficient pentru a vă bucura de ele în mod regulat. Gândește-te la asta ca o recompensă pentru munca din greu și o modalitate de a te menține în formă, sănătos și de-stresat într-o lume aglomerată

 

Testimoniale

Maria: “Am venit cu teama, dar stilul tau unic m-a ajutat sa ma destind. Nu stiu ce magie ai facut, dar m-am lasat pe mainile tale si…..Doamne ce experienta! Ma simt mai femeie! Mulțumesc Andreea!”

Mai sunt

6

10  locuri

Desfășurare Școala de Masaj by Andreea

NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT!

Inițierea în masajul tantric se va desfășura cu un un număr de 10  participanți.

Modulul I:  13 – 14 mai 2023

Modulul II: stabilim împreună

Modulul III: stabilim împreună

 

Telefon: 0747500780

Cursul cuprinde și posibilitateta de a intra online.

 De asemenea, dacă nu puteți ajunge la un modul din cele 3, el se recuperează în privat în 3-4 ore. 

Există și posibilitateta de a primi ședință privată de masaj tantric. Pentru a primi masajul tantric durează 2-3 ore & contribuția 400 lei.

Maseor terapeut Andreea.

Orar: Sâmbătă și Duminică între 10.30-17.30

Valoarea cunoașterii totala:  1431 ron/ 3 luni
 Se poate achita pe modul 477 ron/modul / luna. 
Un modul se desfășoară sâmbătă și duminică de la 10:30 – 17:30 , un weekend/lună.

Discount de 10% pentru valoarea integrală Early Bird.

În cazul în care între data înscrierii și data de începere a formării apar evenimente care te împiedică să urmezi cele 3 module, te rugăm să ne anunți imediat pentru a oferi locul următoarei persoane aflată pe lista de așteptare.

 

Locația: Centrul Sundari Tantra School, Bucuresti, sector1

 

Mai sunt

6

10  locuri

Modul I 

Masajul tantric corporal

 • Introducere in masajul tantric
 • Introducere in Yoni si Lingam masaj
 • Tehnici de masaj tantric
 • Atingerea energetica/ masajul energetic
 • Vindecarea blocajelor prin atingere
 • Pasii unui masaj tantric extatic

Modul II 

Yoni masaj 

 • Yoni este templul sacru al femeii, floarea lunii (organul genital)
 • G spot, Cervix
 • Squirt
 • Vindecarea traumelor prin yoni masaj
 • Tehnica "cadranul Yoni"
 • Obtinerea orgasmului energetic, inelegerea diferentei intre orgasmul fizic si energetic.

Modul III 

Lingam masaj - the pillar of light 

 • Relaxare prin atingere senzuala si conectare cu esenta masculina
 • Miscari specifice de masaj a lingamului (organul genital) pentru a ajunge la trairi diferite
 • Vindecarea si masajul organelor interne (fiecare organ intern are o corespondenta pe lungimea lingamului)
 • Cum sa devii multiorgasmic
 • Tenhici specifice pentru continenta 
 • Tehnici de masaj a perineului, scrot si prostata

Mai sunt

6

10  locuri

Share This