0
0 Items Selected

No products in the cart.

Despre Laura

Sundari Tantra School
Laura Doliș - Sundari Tantra School

De ce să studiezi Tantra cu mine?

Eu sunt o văpaie care a zburat în direcția potrivită dintr-un foc puternic și viu.

Am zburat și am creat.

Eu sunt lumină. Eu sunt iubire.

Eu sunt compasiune.

Eu sunt transformare. Eu sunt libertate. Eu sunt frumusețe.

Eu sunt tot ceea ce ești și tu!

M-am născut pentru a ghida oamenii către iubire, către ei înșiși.

Vocația mea, pe care am găsit-o după îndelungi căutări ale cunoașterii este TANTRA!

De la 14 ani am început să înțeleg că am anumite daruri, dar le-am ignorat și m-am comportat așa cum cerea societatea. Simțeam că am o misiune în această viață, dar am preferat să mă afund în muncă, să fiu focusată doar pe bani și nimic mai mult. Prima lovitură a destinului a fost cu 10 ani în urmă când m-am îmbolnăvit de o boală autoimună și nu am mai putut munci. Mi-a luat un an să-mi revin. Am schimbat ceva: am creat un ONG și am ajutat copiii abandonați.

Dar pe scena vieții mi-am ignorat în continuare chemarea și m-am pierdut în gânduri, frici, muncă excesiva, devenind într-un final sclavul banului și uitându-mi complet lumea interioară. Munceam la o multinațională, când destinul a lovit din nou! O nouă boală.  De data asta am atins fundul prăpastiei, am fost forțată să privesc în interiorul meu! Renașterea și metamorfoză au venit. Prin suferință  am ajuns la dezvăluirea sinelui, la renaștere, iubire și claritate mentală.

Am descoperit că unitatea iubirii este extatică, împlinitoare, dincolo de simțuri și de realitatea imediată. Apoi am învățat tot ceea ce este necesar pentru a te conduce și pe ține la descoperirea miracolului împlinirii interioare.

Te invit alături de mine, în această călătorie tantrică și îți voi dezvălui experiența mea directă! Este cea mai bună modalitate de a înțelege Tantra cu adevărat. Oricât de multe cărți ai citi, nu poți pătrunde în inima Tantrei decât simțind!

Îmi asum să fiu ghidul tău în inițierea tantrică și să merg pas la pas alături de tine.

Am absolvit școala internațională de Tantra Teacher  din cadrul Center of Excellence, International Alliance of Holistic Therapists și sunt trainer acreditat internațional.

Am studiat mai multe terapii și domenii până când mi-am găsit vocația. Voi menționa unul singur, pe care îl voi folosi și în cadrul scolii: Programare Neuro-Lingvistica – NLP.

Share This