0
0 Items Selected

No products in the cart.

De ce scade vibratia?

Sundari Tantra School

De ce scade vibratia?

Sunt perioade in care te simti mai obosit mai coplesit, simti ca ai in spate saci care te apasa? Stiu sigur ca le cunosti, oamenii au tendinta de a-si scadea vibratia. Ceea ce nu este un lucru foarte nelalocul lui, deoarece viata nu este lineara.

Imagineaza-ti cum ar fi daca ai avea o viata frumoasa, la fel  in fiecare zi, saptamana, ani, zeci de ani… te vei plictisi. Este in natura umana. Poate daca intre timp devii extraterestru, ai sanse de reusita a unei vieti lineare.

Drept urmare, vibratia umana se schimba. In momentele in care vibratia noastra scade, atunci atragem persoane si situatii nepotrivite (pe vibratia la care am scazut) ne imbolnavim si tot imperiul vietii nostre devine gri.

Care sunt unii dintre  factorii ce duc la scaderea vibratiei?

  1. Emotiile

Cu cât lucrăm mai mult cu propriile noastre emoţii, cu atât ne modificăm mai mult vibraţia personală şi contribuim la ridicarea vibraţiei întregii planete.

Există o scală a emoţiilor oferită de Araham – Hicks şi care ne poate dezvălui nivelul vibrational la care ne aflăm, în funcţie de emoţiile pe care le înţreţinem frecvent în noi .

 

 

Despre interactiunea vibrationala, Pentru a putea percepe ceea ce este în jurul nostru, e nevoie să avem o vibraţie compatibilă cu cea a lucrurilor care ne înconjoară.  Ochii noşti văd doar spectrul luminii vizibile, dar acesta este numai o mica parte din întregul spectru electro-magnetic:

 vibratiile din jurul nostru

Aşadar percepţiile noastre sunt limitate şi depind de compatibilitatea dintre propria noastră vibraţie şi cea a lucrurilor sau energiilor exterioare.  Cu cât vibrăm mai înalt, cu atât avem acces la o gamă mai complexă de interacţiui cu mediul extern.

 

 

(Imagini sursa: https://www.quantumcoaching.ro/legea-vibratiei-cum-comunicam-cu-universul)

  1. Orgoliul

DEX-ul spune: „Orgoliu = Părere foarte bună, adesea exagerată și nejustificată, despre sine însusi, despre valoarea și importanța sa socială; îngâmfare, vanitate, suficiență, trufie.”

Orgoliul este folosit pentru dominare printre altele. Dar el scapat de sub control impiedica sa te cunosti mai bine, esti ascuns sub mantia “invincibila”a orgoliului si pierzi esenta sinelui tau.

  1. Alcoolul si drogurile

Wayne Dyer psiholog si scriitor american isi exprima parerea :

“Abstinența totală de la alcool a fost absolut esențială pentru realizarea nivelului de conștiință la care tindeam și care îmi era destinat. Alcoolul și aproape toate medicamentele sau drogurile artificiale, fie ele legale sau nu, reduc nivelul energetic al organismului și îl șubrezesc. Mai mult decât atât, vă determină să atrageți și alte energii negative în viață.”

 

 

 

(va urma)

Articol scris de Laura Dolis

Cele mai recente articole

Blog Sundari Tantra School

Povestiri Zen

Povestiri Zen

Citește în acest articol Povestiri Zen precum: Povara, Cealaltă parte, Arcul, Libertatea femeii, etc. Dă mai departe articolul scris pe Sundari Tantra School dacă ți-a plăcut!

Ganesha lord of obstacles

Ganesha lord of obstacles

                            Lord Ganesha – cel care indeparteaza  obstacolele.          Se mai numeste si Ganapathy.         Lordul GAnesha este lordul obstacolelor. Creeaza dificultati in a obtine ceeac ce  doresti daca timpul nu este potrivit si inlatura...

Ce este masajul tantric?

Ce este masajul tantric?

Masajul tantric este dincolo de un simplu masaj. Minunea atingerii încărcată de iubire depășește orice tehnică matematică bine pusă la punct. Uniunea mentală, intenția, admirația, adorarea face ca persoana care primește acest masaj să transcendă realitatea și să...

Rusinea ne impiedica sa evoluam

Rusinea ne impiedica sa evoluam

  Sunt persoane care datorita rusinii isi refuza evolutia spirituala, sufleteasca. Iti suna cunoscut?  “Ce spune sotia? "Ce spun colegii de serviciu? "Cum ma incadrez in societate daca ea nu sprijina ceea ce eu imi doresc?” Rusinea apare la 2 ani cand invatam sa...

Care este valoarea Tantrei?

Care este valoarea Tantrei?

Care ESTE VALOAREA TANTREI Transformi sexul intr o practica spirituala Cateodata sexul este doar o atingere in graba, un sarut, un pipait de inceput, apoi un maraton spre linia de finish. Sundari tantra school te invata cum sexul poate deveni cea mai puternica...

Share This