Cu toate ca Tantrismul a aparut acum foarte multi ani unele lucruri sunt comune si nu se vor schimba niciodata. Poate inainte nu se numeau “programe mentale” dar emotiile erau aceleasi: incredere, neincredere in propria persoana, in darul iubirii.

Stramosii nostril de mult apusi nu stiau poate ce inseamna “ puterea interioara”, dar o simteau!

Programele noastre mentale se formeaza de-a lungul timpului datorita persoanjelor cu care interactionam si a actiunilor pe care le traim.

O mare parte din patura umana considera ca nu sunt demni de iubire din diverse motive si ca ar trebuie sa fie intr-un anumit fel ca sa apara iubirea.

Gresit.

Ar trebui sa fii tu!

Dar secretul este sa gasesti cine este acel TU! Asta nu inseamna ca trebuie sa fii perfect echilibrat, poti gasi persoana cu care interactionand sa va provocati reciproc incat sa evoluati.

Multi dintre studentii mei cred ca trebuie neaparat sa intalneasca o femeie care practica tantra ca sa fie tantrici adevarati, ceea ce este complet fals. Este in noi! S-a transmis din generatie in generatie! In celulele noastre!

Doar credinta noastra este cea gresita! Programul nostru mental nu este corect.

Cu practica si cunostintele necesare, (care nu mai sunt secrete) poti fi in tantric adevarat, fara sa ai o femeie tantrica langa tine de la inceput. De luat in considerare aici gradul de evolutie spirituala al fiecaruia.

Intr-un final…

Tantra = iubire.

Merit sa primesc iubire!

Exercițiu pentru acasă – Dușul conștient!

Cand faci dușul de dimineață sau de seara, fii prezenta! Spală fiecare parte a corpului cu mare grijă si cu multă iubire. Admiră degetele, picioarele, burtica, mainile, ca si cand ai descoperi cele mai frumoase flori. Oferă timp curățării corpului tău! Spală-l incet, cu grijă, curăță-l de tot ce ai acumulat negativ în timpul zilei!

Spune-mi cum a fost pentru tine această experiență!

 

 

Share This