0
0 Items Selected

No products in the cart.

Merit sa primesc iubire!

Sundari Tantra School
Cu toate ca Tantrismul a aparut acum foarte multi ani unele lucruri sunt comune si nu se vor schimba niciodata. Poate inainte nu se numeau “programe mentale” dar emotiile erau aceleasi: incredere, neincredere in propria persoana, in darul iubirii. Stramosii nostril de mult apusi nu stiau poate ce inseamna “ puterea interioara”, dar o simteau!

Cu toate ca Tantrismul a aparut acum foarte multi ani unele lucruri sunt comune si nu se vor schimba niciodata. Poate inainte nu se numeau “programe mentale” dar emotiile erau aceleasi: incredere, neincredere in propria persoana, in darul iubirii.

Stramosii nostril de mult apusi nu stiau poate ce inseamna “ puterea interioara”, dar o simteau!

Programele noastre mentale se formeaza de-a lungul timpului datorita persoanjelor cu care interactionam si a actiunilor pe care le traim.

O mare parte din patura umana considera ca nu sunt demni de iubire din diverse motive si ca ar trebuie sa fie intr-un anumit fel ca sa apara iubirea.

Gresit.

Ar trebui sa fii tu!

Dar secretul este sa gasesti cine este acel TU! Asta nu inseamna ca trebuie sa fii perfect echilibrat, poti gasi persoana cu care interactionand sa va provocati reciproc incat sa evoluati.

Multi dintre studentii mei cred ca trebuie neaparat sa intalneasca o femeie care practica tantra ca sa fie tantrici adevarati, ceea ce este complet fals. Este in noi! S-a transmis din generatie in generatie! In celulele noastre!

Doar credinta noastra este cea gresita! Programul nostru mental nu este corect.

Cu practica si cunostintele necesare, (care nu mai sunt secrete) poti fi in tantric adevarat, fara sa ai o femeie tantrica langa tine de la inceput. De luat in considerare aici gradul de evolutie spirituala al fiecaruia.

Intr-un final…

Tantra = iubire.

Merit sa primesc iubire!

Exercițiu pentru acasă – Dușul conștient!

Cand faci dușul de dimineață sau de seara, fii prezenta! Spală fiecare parte a corpului cu mare grijă si cu multă iubire. Admiră degetele, picioarele, burtica, mainile, ca si cand ai descoperi cele mai frumoase flori. Oferă timp curățării corpului tău! Spală-l incet, cu grijă, curăță-l de tot ce ai acumulat negativ în timpul zilei!

Spune-mi cum a fost pentru tine această experiență!

 

 

Cele mai recente articole

Blog Sundari Tantra School

Povestiri Zen

Povestiri Zen

Citește în acest articol Povestiri Zen precum: Povara, Cealaltă parte, Arcul, Libertatea femeii, etc. Dă mai departe articolul scris pe Sundari Tantra School dacă ți-a plăcut!

De ce scade vibratia?

De ce scade vibratia?

De ce scade vibratia? Sunt perioade in care te simti mai obosit mai coplesit, simti ca ai in spate saci care te apasa? Stiu sigur ca le cunosti, oamenii au tendinta de a-si scadea vibratia. Ceea ce nu este un lucru foarte nelalocul lui, deoarece viata nu este lineara....

Ganesha lord of obstacles

Ganesha lord of obstacles

                            Lord Ganesha – cel care indeparteaza  obstacolele.          Se mai numeste si Ganapathy.         Lordul GAnesha este lordul obstacolelor. Creeaza dificultati in a obtine ceeac ce  doresti daca timpul nu este potrivit si inlatura...

Ce este masajul tantric?

Ce este masajul tantric?

Masajul tantric este dincolo de un simplu masaj. Minunea atingerii încărcată de iubire depășește orice tehnică matematică bine pusă la punct. Uniunea mentală, intenția, admirația, adorarea face ca persoana care primește acest masaj să transcendă realitatea și să...

Rusinea ne impiedica sa evoluam

Rusinea ne impiedica sa evoluam

  Sunt persoane care datorita rusinii isi refuza evolutia spirituala, sufleteasca. Iti suna cunoscut?  “Ce spune sotia? "Ce spun colegii de serviciu? "Cum ma incadrez in societate daca ea nu sprijina ceea ce eu imi doresc?” Rusinea apare la 2 ani cand invatam sa...

Share This