0
0 Items Selected

No products in the cart.

Acest mesaj este pentru femei

Sundari Tantra School
Minunate femei, voi reprezentați forța creatoare a acestui Univers, lumina, sămânța iubirii! Știu că am fost învățate de mici într-un anumit fel și când am ajuns la maturitate am realizat că lucrurile nu stau așa cum ne-a zis bunica. Treci peste barierele trecutului! Strămoșii noștri nu au cunoscut această artă, comunismul a împiedicat legătura cu tot ce există în exteriorul țării.

Acest mesaj este pentru femei!
Minunate femei, voi reprezentați forța creatoare a acestui Univers, lumina, sămânța iubirii!
Vorbind cu voi, am observat o reținere. Sunteți foarte interesate de tantra, dar nu există curajul de a intra într-o asemenea experiență.
Arta tantrică, școala de tantra este un dar transmis din generații în generații unde femeia este văzută în adevărata ei esența!
Este iubită, apreciată, divinizată!
Încearcă! Vino la un modul și vezi dacă este acel ceva care lipsește din viața ta.

Tantra vindecă! Depresii, răni vechi, foști iubiți care au lăsat urme, modele care se repetă in viata noastră, toate acestea pot dispărea. Cum? Prin tehnici, practici, ritualuri si alte invătaturi antice. Prin iubire! Toate răspunsurile sunt acolo! In iubirea autentica, neatasata de nimic! Iubire si atat!

Tantra nu are nici o legatură cu religia. Este o arta, un imn inchinat frumusetii din noi. 

Eliberează femeia din tine! Permite-i sa înflorească si să-ți arate cine esti! Regăseste darul fiintei tale!  
Știu că am fost învățate de mici într-un anumit fel și când am ajuns la maturitate am realizat că lucrurile nu stau așa cum ne-a zis bunica.
Treci peste barierele trecutului! Strămoșii noștri nu au cunoscut această artă, comunismul a împiedicat legătura cu tot ce există în exteriorul țării.
Hai să fim noi deschizători de drumuri! Pentru noi și pentru strămoșii noștri!

Exercițiu pentru acasă – Dușul conștient!

Cand faci dușul de dimineață sau de seara, fii prezenta! Spală fiecare parte a corpului cu mare grijă si cu multă iubire. Admiră degetele, picioarele, burtica, mainile, ca si cand ai descoperi cele mai frumoase flori. Oferă timp curățării corpului tău! Spală-l incet, cu grijă, curăță-l de tot ce ai acumulat negativ în timpul zilei!

Spune-mi cum a fost pentru tine această experiență!

 

 

Cele mai recente articole

Blog Sundari Tantra School

Povestiri Zen

Povestiri Zen

Citește în acest articol Povestiri Zen precum: Povara, Cealaltă parte, Arcul, Libertatea femeii, etc. Dă mai departe articolul scris pe Sundari Tantra School dacă ți-a plăcut!

De ce scade vibratia?

De ce scade vibratia?

De ce scade vibratia? Sunt perioade in care te simti mai obosit mai coplesit, simti ca ai in spate saci care te apasa? Stiu sigur ca le cunosti, oamenii au tendinta de a-si scadea vibratia. Ceea ce nu este un lucru foarte nelalocul lui, deoarece viata nu este lineara....

Ganesha lord of obstacles

Ganesha lord of obstacles

                            Lord Ganesha – cel care indeparteaza  obstacolele.          Se mai numeste si Ganapathy.         Lordul GAnesha este lordul obstacolelor. Creeaza dificultati in a obtine ceeac ce  doresti daca timpul nu este potrivit si inlatura...

Ce este masajul tantric?

Ce este masajul tantric?

Masajul tantric este dincolo de un simplu masaj. Minunea atingerii încărcată de iubire depășește orice tehnică matematică bine pusă la punct. Uniunea mentală, intenția, admirația, adorarea face ca persoana care primește acest masaj să transcendă realitatea și să...

Rusinea ne impiedica sa evoluam

Rusinea ne impiedica sa evoluam

  Sunt persoane care datorita rusinii isi refuza evolutia spirituala, sufleteasca. Iti suna cunoscut?  “Ce spune sotia? "Ce spun colegii de serviciu? "Cum ma incadrez in societate daca ea nu sprijina ceea ce eu imi doresc?” Rusinea apare la 2 ani cand invatam sa...

Share This